Taneční soustředění/tábor 2021 (VÝJEZDOVÉ)

Termín: 10. - 20.07.2021 00:00

Letní taneční soustředění/výjezdní tábor 2021 je tu! Letos v ještě lepším prostředí, než kdykoliv dřív!

Pojeď s námi na taneční soustředění/letní taneční tábor, které se odehraje v samotném srdci Jizerský hor!

Konkrétně letos pojedeme do hotelu Semerink, který se nachází v Janově nad Nisou (kousek od Jablonce n./N. a Liberce). Všude kolem nás bude tedy nádherná příroda a spoustu možností, kam jít na výlet a jak si užít krásné letní počasí. (https://www.hotel-semerink.cz/)

  • V hotelu Semerink budeme letos jako JEDINÁ taneční skupina, takže se s nikým nemusíme dělit o taneční sály, ani jídelnu.
  • V hotelu Semerink budeme mít k dispozici pokoje s vlastním sociálním zařízením. K dispozici nám také bude klubovna s fotbálkem, kulečníkem atp.. Dále je v areálu možnost využívat hřiště, volejbalová hřiště, trampolíny a boudlerovou stěnu.

  • Během tábora se o Vaše děti budou starat 3 zkušené lektorky (vedoucí) 
- Dominika Voltrová (lektorka mažoretek, externí lektorka DDM Suchdol, praxe a spolupráce s DDM již několik let)
Tereza Langrová (lektorka street dance/contemporary..., externí lektorka DDM Suchdol, praxe a spolupráce s DDM již několik let)
Eliška Venclová (lektorka street dance, externí lektorka DDM Suchdol, praxe a spolupráce s DDM)
- hlavní vedoucí Anna Ellen Kučerová, která bude zároveň táborovým zdravotníkem (osvědčení o rekvalifikaci zdravotníka zotavovacích akcí, pod vedením MŠMT).

Během tábora si užijeme spoustu zábavy, osvojíme si spoustu nových tanečních prvků, děti poznají nové lektory a ostatní tanečníky! Během tábora budou probíhat lekce hip hopu, street dance, mažoretek, contemporary dance, lehká akrobacie, posilování a celkové pohybové průpravy!
Na tohle soustředění jen tak děti nezapomenou!

Tábor je vhodný hlavně pro dívky (je tak tvořen program tábora, pro chlapce doporučujeme vybrat jiný tábor z naší nabídky). Může s námi jet kdokoliv, kdo MÁ pozitivní vztah k tanci!!! (Toto je velmi důležité a berte to, prosím, v potaz. Není vhodné, aby na tábor jelo dítě, které tanec nebaví - bude to každodenní náplň programu!)

Soutěžní složky DDM Suchdol (hip hop masters - junioři/děti) by na toto soustředění měly jet určitě! (Vyhrazujeme si právo na přednostní přijetí dětí ze soutěžních skupin DDM Suchdol).

Poznámka:

taneční sál velký/malý, učebna s hernou, salónek, posilovna, hřiště, ohniště, prolézačky, trampolíny... - pokoje bez paland

Věk: 7 až 15 let

Max. počet účastníků: 28
Počet volných míst: 6

Typ tábora: klasický
Zaměření: tanec

Město: Janov nad Nisou
Oblast: Jizerské hory
Stát: ČR

Cena pro pražské účastníky: 5950 Kč
Cena pro mimopražské účastníky: 6350 Kč
Cena zahrnuje: - kompletní ubytování v krásném horském hotelu Semerink (zděná budova, vlastní soc. zařízení/pokoj)
- autobusovou dopravu TAM i ZPĚT (Praha-Janov n./N.), (Janov n./N.-Praha) v moderním zabezpečeném busu pro děti (společnost Milmark autobusy)
- plnou penzi (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře), pitný režim po celý den
- 3 taneční lektorky, 1 lektorka mažoretky (po celou dobu tábora)
- program
- odměny pro účastníky (během her/soutěží, záverečné)

Kontaktní osoba: Anna Ellen Kučerová
Telefon: 739310528

Aktuality

Rada hl. m. Prahy vyhlašuje v souladu s § 166 odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, a vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, a § 3 vyhlášky č. 54/2005 Sb., o náležitostech konkursního řízení a konkursních komisích (dále jen „vyhláška č. 54/2005 Sb.“), ve znění vyhlášky 107/2019 Sb., konkursní řízení na funkci ředitele příspěvkové organizace: Dům dětí a mládeže Praha 8 - Spirála se sídlem Přemyšlenská 1102, 182 00 Praha 8 - Kobylisy
zobrazit archiv

Zřizovatel

Zřizovatel příspěvkové organizace Hlavní město Praha

Praha

Domeček roste

EU

Projekt DOMEČEK ROSTE je spolufinancován Evropskou unií.

Více o projektu